Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Reziánál ez normális vagy...

Hugi1994 kérdése:

Reziánál ez normális vagy aggódhatok?

Figyelt kérdés
Kb négy éve szedem a reziát eddig nem volt gond. Augusztusba nem tartottam meg a placebó időszakot és folytattam a fehér tabikat így egy mendstruációt kihagytam októberbe a negyedik zöld tabinál mejött a mensim. Most viszont még 10 fehér tabim van még a levélböl és véreztem. De még egy napig se tartott. Utána volt halvány rózsaszín folyásom és azóta semmi. Lehetséges h terhes vagyok? Vagy csak másik tabletta kellene. Mellfeszülésem nem jelentkezett,se hányinger, a hasam alján van enyhe izomláz szerű fájdalmam de csak akkor ha fekvőhelyzetböl fel ülök, nyomásra nem érzékeny.két hete kezdtem el konditerembe járni. Járt már így valaki közületek?
2017. okt. 26. 23:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!