Milyen márkájú tampont használtok?
Figyelt kérdés
Nagyon drága lett az o.b, ezért kipróbálnék más márkákat is. Viszont eléggé érzékeny vagyok, emlékszem egyszer régen vettem naturella tampont, és erős hüvelygyulladásom lett tőle(illatosított volt). 10 éve tampont használok, ob mellett sosem volt ilyen gondom.2017. okt. 26. 22:51
1/6 anonim válasza:
Facellet használtam sokáig,most naturellát! (Nekem bevált.)
2/6 anonim válasza:
Az ob-t en is tul drágának tartom. Semmivel sem jobb mint a tobbi. Sőt valahogy sokkal "szálasabb" , lazább a várta része, mindig attól felek ha hasznalom, hogy bennem marad egy pár szál és gondot okoz. Olivia a neve annak amit utoljara vettem, nem illatositott es tökéletesen mukodik. :)
3/6 anonim válasza:
Én ob-t használok, mióta egy noname márkától hüvelygyulladást kaptam, azóta ragaszkodom ehhez. Dm és rossmann saját márkásat is próbáltam, átlagosak, de nekem nem annyira jöttek be. Naturellát is használtam egy időben, szerettem, de mivel illatosított, így visszatértem az ob-hoz. Én figyelem az akciókat, és a nagy kiszerelésekből szoktam jól bevásárolni, meg kuponozok.
4/6 anonim válasza:
Én ob-t használok bár már inkább betét. Ha olyan helyre megyek akkor rakom csak fel. Egyébként egy ideje jobban fáj tőle a hasam és nyom is.
5/6 anonim válasza:
95%-ban betét.
A maradék időben Cresta (Aldi).
6/6 anonim válasza:
én semmilyen tampont nem bírok elviselni, nekem intimkelyhem van :) (funcup márkájú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!