Mi lehet velem?
Fogytam 16 kilót olyan 5 hónap alatt durván és van még rajtam több mint 10 kg plusz, 77 kg vagyok kb. Viszont fél év után ráuntam és abbahagytam persze híztam 5 kilót aztán egyszer fogyok 2 kilót majd bezabálok és visszahízom. Multhet hétfő óta ismét dietaztam de hetvegen ettem és azóta fáj a hasam. Olyan érzés mint mikor wcre kell menni de mégse kell. Ha levegőt veszek belenyilal. Gorcsol napok ota. 2 hete is volt ilyen de pár nap alatt elmult most ismet. Jelenleg ott tartok h a VÍZTŐL megfájdul. Anya szerint osszeszűkült. Nagyon felek mert hullik a hajam és alig van menzeszem. Fejem fáj főlegébredéskor és ilyenkor este. Orvos mondta h dietazzak tovabbra is. Csinaltam de ez lett a vege. Vmi ötlet ezek alapján mi lehet a bajom?
17/l
166 cm
Köszönöm szépen mindenkinek!
A hajam legalább 2 hónapja hullik, a hasamon fehér striák vannak. Menzeszem az 4 hónapja alig van. 1200 kcal ettend. Reggeli alma aztán napkozbe egy tk zsemle, hazaerek eszek 100 g zabkasat és vacsorára tojast de van hogy 1100 kcal van hogy 1300.
#2 tudom hogy rossz de fontosabb hogy vékony legyek! Magától nem fog lemenni egy deka se. De jó neked hogy sikerült! Napi folyadékom 2-3 liter néha másfél liter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!