Mikor jön már meg a menstruációm?!
A leírtak szerint hamarosan, de az is lehet, hogy nem. A te korodban én is így vártam, mert a többieknek is ezidőben jött meg, és kb. naponta ez volt a téma. Utánna, mikor már csak nekem nem volt meg az osztályból én is eléggé ráparáztam, de hamar belenyugodtam, mert egy idő elteltével már alig jött szóba a csajok között, kivéve ha szenvedő képpel mesélték, hogy pont a kirándulásra/sítúrára... jön ki nekik. Meg az egészből annyit láttam, hogy minden szünetben futkosnak wc-re, vagy épp tornáról is ki kellett iratni magukat a hasgörcsök miatt...
Szóval tökre örültem, hogy nekem ezzel még nem kell foglalkoznom, annak ellenére, hogy 12 évesen mennyire vártam, de ez általában így szokott lenni. Már majdnem 15 voltam, amikor nekem is megjött, és rögtön a fenébe kívántam...illetve, hogy bírt volna még ki pár évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!