18 éves lány vagyok múlthét csütörtöktől fáj a nemiszervem nagyon nagy fájdalmam van ég, szúr meg van duzzadva a vizelés is fáj a 6-dik napja h estenkent felorakat alszom lehet a krémtöl van?
Alig birok menni csak feküdni tudok ülni egyáltalán nem tudok
Kérlek segìtsetek lehet a krémtől van amit rákentem?
" gondolod, hogy egy 18 éves lányt a szülei "visznek" orvoshoz??? Meg hogy feltétlen a szülöknek meséli a nemi problémáit???"
Én azt gondolom hogy egy tizennyolc éves még nem egyedül él. És azt gondolom, hogy normális esetben egy szülőnek feltűnik ha a lánya nem tud normálisan járni a fájdalomtól. Ilyen esetben igenis illene a szülőnek orvoshoz vinni a gyerekét, tök mindegy hány éves az a gyerek. .
Szerintem hüvelygomba, kézkrémtől nem fáj napokig, és azt le is lehet(ett volna) mosni.
A hüvelygombára adnak kenőcsöt, pár napig tartó kúra, kenegetés, de az hatni fog már az elején is. Addig ne szexelj, mert átadhatod a fertőzést, nem mintha lenne kedved hozzá így.
Igen, többiek, én sem értem ezeket a kérdéseket, de ez már egy más generáció, lehet azért nem az anyjukat kérdezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!