Ez normális? (folyas) Tobbi lent
Figyelt kérdés
(14L) már elég régóta van folyásom vagy hogy is mondjam de meg nem mentsrualok... De nem olyan reg olvadtam egy cikket errol a folyasrol es mindenhol azt lattam hogy feher vsgy atlatszo szagtalan.. nekem mindig is azt hiszen hogy jnkabb saega/sargas volt
Ez normis? Mert olvastam ilyen gombákról meg szobal fertozesekrol aminek ez is a tunete...
2017. okt. 21. 13:42
1/4 anonim válasza:
Lényeg elsősorban ,hogy szagtalan legyen és ne legyen "túrós" állagú,ne viszkessen.
Ha ezeket a tüneteket tapasztalod,akkor van gond.Nem baj,ha sárgás,egyébként.
2/4 anonim válasza:
Lehet vilàgos sàrga is,minimális szaga mivel testnedv természetesen van.De ne legyen bűdős,ne csípjen,viszkessen a lényeg
3/4 A kérdező kommentje:
Erről a túrós állagról is olvastam de azt hogy kell elképzelni? Hogy az ajkakon bellül vagy hogy eleve ilyen folyik ki?
2017. okt. 23. 12:36
4/4 anonim válasza:
A bugyidon vagy a tisztasági betéten lévő folyásod állaga sűrűbb,darabosabb,ha megnézed.(túrós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!