Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? (folyas) Tobbi lent

Ez normális? (folyas) Tobbi lent

Figyelt kérdés

(14L) már elég régóta van folyásom vagy hogy is mondjam de meg nem mentsrualok... De nem olyan reg olvadtam egy cikket errol a folyasrol es mindenhol azt lattam hogy feher vsgy atlatszo szagtalan.. nekem mindig is azt hiszen hogy jnkabb saega/sargas volt

Ez normis? Mert olvastam ilyen gombákról meg szobal fertozesekrol aminek ez is a tunete...

2017. okt. 21. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Lényeg elsősorban ,hogy szagtalan legyen és ne legyen "túrós" állagú,ne viszkessen.

Ha ezeket a tüneteket tapasztalod,akkor van gond.Nem baj,ha sárgás,egyébként.

2017. okt. 21. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet vilàgos sàrga is,minimális szaga mivel testnedv természetesen van.De ne legyen bűdős,ne csípjen,viszkessen a lényeg
2017. okt. 21. 20:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Erről a túrós állagról is olvastam de azt hogy kell elképzelni? Hogy az ajkakon bellül vagy hogy eleve ilyen folyik ki?
2017. okt. 23. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:
A bugyidon vagy a tisztasági betéten lévő folyásod állaga sűrűbb,darabosabb,ha megnézed.(túrós)
2017. okt. 30. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!