Aki fogamzásgátlót szed annak gyakrabban van hüvelyi fertőzése? Járt valaki így, hogy fogamzásgátló okozta a hüvelygombáját?
3 éve szedek fogamzásgátlót, az elején sokat váltogattam, mert kb 3-nál is súlyosabb mellékhatások jöttek ki, ezért végül a dienillet használom.3 éve van állandó partnerem. Amiután szedtem, pár hónappal voltak az első hüvelyi fertőzéseim, és aztán hónapról hónapra mindig alakult ki. Fél év után a párom is elment kivizsgáltatni magát, és megállapították, hogy teljesen egészséges, de azért kapott valami megelőző gyógyszert. A számát nem tudom hányszor voltam már nőgyógyásznál, és ahány nőgyógyász annyiféle gyógyszer. Igazából egy sem vált be igazán, az idelyn hüvelytabletta viszont igen, bár az is maximum hónapokig hatott (1-2hónap) aztán újra kezdődött minden. Rengeteg kezelésen, és gyógyszeren vagyok túl. Még azt is fontos megemlítenem, hogy párommal már egy jó ideje óvszert is használunk, megfelelően tisztítom a nemi szervemet, mert olvastam, hogy a túlzásba vitt tisztálkodás is rossz. Nem értem, hogy jöhet ki újra és újra ez a betegség, lelkileg már nagyon kivagyok emiatt, párom se csalt meg, én sem őt, ő teljesen egészséges, és nem fertőzhetem meg, hiszen óvszert használunk. A dienille fogamzásgátló OKOZ GOMBÁT (a mellékhatásoknál szerepel), és most már csak erre tudok gyanakodni, hogy emiatt van nekem visszatérő problémám, hiszen minden áldott este beveszem, kedden mindenképpen elmegyek a nőgyógyászhoz és konzultálok vele, de az érdekelne, hogy fordult elő ugyanilyen, vagy hasonló dolog mással is???
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!