Allergiás vagyok a férfiakra?
Figyelt kérdés
Életem során 5 barátom volt, mindegyiknél volt valami nőgyógyászati bajom. Hüvelygyulladás vagy húgyúti fertőzés. Pedig mindegyik megbízható, egészséges partner volt és én sem sűrűn váltogatom. Valaki tapasztalt hasonlót?2017. okt. 17. 14:55
2/5 A kérdező kommentje:
nem
2017. okt. 17. 15:04
4/5 anonim válasza:
Használtak óvszert vagy fürödtek szex előtt? Sajnos sokan nem figyelnek oda eléggé a higiéniára és a szerszámukat csak megrázzák pisilés után, az alsó nadrágjukról rájuk tapad baci, szösz stb.
5/5 anonim válasza:
Nem vagy allergiás, nagyon sok nőnél előfordul a szex utáni hólyaghurut, hüvelygyulladás. Megelőzésképp szex előtt és után is mosakodjatok, és nagyon fontos, hogy az aktus után menj el pisilni, valamint heti egy-két alkalommal nem árt valamilyen hüvelyflóra támogató kúpot használni (én Protexint szoktam). Illetve régóta nem engedem, hogy orálisan kényeztessen a pasim, mert a nyálban is vannak baktériumok, kórokozók (páromnak örömmel megcsinálom, de utána már csak gumival vagyok hajlandó szeretkezni). Amióta ezeket betartom, évek óta nem volt nőgyógyászati problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!