Mensi előtt egy héttel kb. két folt friss piros vér?
Figyelt kérdés
Mensi előtt egy héttel 2 foltnyi friss piros vér lejön majd napokig semmi, aztàn mensi előtt 1 nappal barnázás és kb.27 napra megjön rendszeresen. Hónapok óta így van. Ez normális? Doki szerint igen. De ha pontosabb ciklust szeretnék ajánlja a hormonspirált.2017. okt. 16. 19:14
1/6 anonim válasza:
Én emiatt biztos,hogy nem mérgezném magam.2 foltnyi vérrel simám elbánik a tisztasági betét.
A barnázás meg tök normális.
2/6 A kérdező kommentje:
Engem csak az zavar hogy miert nem jön meg időben és egyszerre? Miert barnázgat előtte? Régebben mindig úgy jött meg hogy lezúdult 5 nap és befejezte. Most egy héttel előtte 2 folt piros majd 3 nap semmi majd 2 nap barna és lezúdul. 5 nap és befejezte. Nincs elég progeszteronom?
2017. okt. 16. 22:20
3/6 anonim válasza:
A doki meg sem említette ezek szerint az esetleges progeszteronhiányt?Mondjuk abban az esetben nem 1 napig barnáznál csak.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem említette, márciusban voltam nála a rákszűrest is az én kérésemre csinálta meg. Fél éve volt előtte. Szerinte indokolatkan volt. Nem szívesen adnak hormont itt es hormonpanelvizsgálatot sem szívesen írnak ki. De most muszáj lesz neki, mert 1 éve hullik a hajam. Már a felét elvesztettem. És minden máshol voltam ez ügyben.
2017. okt. 17. 17:18
5/6 anonim válasza:
Ha ilyen durván hullik,akkor mindenképpen ki kell deríteni az okot.
Remélem meglesz hamarosan.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. A hajhullás, a mensi előtti barnázás, a 4 napos (gyógyszerre nem múló) migrén, a hsngulatingadozás és az állandó hőhullámok mind nem normálisak 39 évesen szerintem.
2017. okt. 19. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!