Lógós nagy mellű lányok hogyan kezelik a kipirosodott sebes bőrt a mell alatt?
Őszintén minden 30 körüli nőnek lóg a melle vagy elhízás miatt vagy gyerek miatt és ahogy visszatér munkába, történetesen könnyű fizikai munka, ahol egész nap fixen 7 órán keresztül izzadok, nekem sebes a mellem alatt, mert nincs akkora és olyan alakú melltartó,ami konkrétan elválasztaná a "has" bőr felszínemet a mell bőrétől, hanem egész nap a mellem áthajlási redőjétől egy 4 cm végig a "has" bőrömhöz ér.
Masszőr vagyok, ezer idősebb nő felsőtestet is látok meztelenül, minden idősebb nőnek is lóg.
Most komolyan minden hölgy ezzel szenved élete végéig?
Akkor inkább gyűjtök pénzt és részletfizetést kérek egy mellkisebbítésre.
Minden nap púderezitek, vagy mi a megoldás?
Pedig nekem nincs ott benne, nekem egy 4 cm-es sáv végig beizzad.. Jó én nem nagymama pamut vékony anyagúakat hordok mert fiatal vagyok, és jó alakú mellet akarok, szóval H&M -ben a legnagyobb méretűt hordom balconette modellt, szóval annak van tartása, teljes nagy kosara van, de nem push up, és akkor a súlya mellemnek, hogy nem bírja el és alul lecsúszik, kicsúszik belőle, úgy, hogy a vállam nap végére kipirosodik a pántok miatt, mert annyira nehéz neki.
A másik, Marks&Spencer, kimondottan angol női nagy mellekre ugye, az például pamutos, de az az anyagmennyiség,ami szépen ráfekszik a mellemre, és kosár méretben is jó, ahhoz valahogy lehet kevés anyag van benne, és nem fér el benne, abból is kicsúszik alul.
Oké én tudom, hogy egy lógó mellre egy csepp alakú vagy hosszúkás henger alakú tartó illik, de ilyen melltartó nincs.
Onnantól kezdve, hogy nem gömbhöz hasonlít, hanem inkább hengerre, nem tudok vele mit kezdeni.
Oké, de az egyik mellem kisebb valamennyivel, így az formára is jobb, mert méretben is gyakrabban van még rá az üzletben melltartó, és a másik mellem nagyobb is, lógóbb is. Őszintén legtöbbször 2 melltartót veszek, ugyanabból 2 méretet, mert a ciklus különböző időszakaiban feszül is a mellem és nagyobbodik meg kisebbedik, és rendszerint cserélgetni szoktam. De a lényeg, hogy az egyik mellemre ha pont jó, akkor ugye a másiknak kicsi vagy nagy.
Eleve a melltartók fele kiesik a körből, mivel középen "túl hamar" véget ér a merevítő, szóval nekem csak olyan jó,aminek középen a merevítői kb. 5-6 cm-re feljönnek, tehát balconette modell.
Ha nem ilyet veszek, akkor egész nap összeér a 2 mellem középen és ott is beizzadna.
Sajnos Triumph-nál is legtöbb olyan, hogy összebukik a mellem középen, már az első előrehajlásnál, és a többi melltartójuk pedig műszál csipke leginkább, de csipkét nem vehetek, mert az mindig átlátszik a pólón, a domború mintája és még jobban odavonzza a tekintetet.
Szóval csak teljesen sima, varrás nélküli jöhet szóba. Meg őszintén a legtöbb pamuton varrás van, ami számomra nagymamás alakú mellre emlékeztet és nem akarom.
Tulajdonképpen végső elkeseredésemben már be fogok menni egy kismama üzletbe, mert ott méretben is valószínű nagyobbak vannak és pamutokból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!