Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lógós nagy mellű lányok...

Lógós nagy mellű lányok hogyan kezelik a kipirosodott sebes bőrt a mell alatt?

Figyelt kérdés

Őszintén minden 30 körüli nőnek lóg a melle vagy elhízás miatt vagy gyerek miatt és ahogy visszatér munkába, történetesen könnyű fizikai munka, ahol egész nap fixen 7 órán keresztül izzadok, nekem sebes a mellem alatt, mert nincs akkora és olyan alakú melltartó,ami konkrétan elválasztaná a "has" bőr felszínemet a mell bőrétől, hanem egész nap a mellem áthajlási redőjétől egy 4 cm végig a "has" bőrömhöz ér.

Masszőr vagyok, ezer idősebb nő felsőtestet is látok meztelenül, minden idősebb nőnek is lóg.

Most komolyan minden hölgy ezzel szenved élete végéig?

Akkor inkább gyűjtök pénzt és részletfizetést kérek egy mellkisebbítésre.

Minden nap púderezitek, vagy mi a megoldás?

2017. okt. 12. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Pedig bizony a melltartóiddal lehet a gond, mert én még ilyen problémát nem hallottam. Próbálj pamutból készült melltartót hordani, ami felszívja a nedvességet. Vagy próbálgass jó minőségű melltartókat. Az nem létezik, hogy melltartóban érintkezik a melled bőre a hasaddal. A mellednek teljes egészében a melltartóban kellene lennie.
2017. okt. 12. 22:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Pedig nekem nincs ott benne, nekem egy 4 cm-es sáv végig beizzad.. Jó én nem nagymama pamut vékony anyagúakat hordok mert fiatal vagyok, és jó alakú mellet akarok, szóval H&M -ben a legnagyobb méretűt hordom balconette modellt, szóval annak van tartása, teljes nagy kosara van, de nem push up, és akkor a súlya mellemnek, hogy nem bírja el és alul lecsúszik, kicsúszik belőle, úgy, hogy a vállam nap végére kipirosodik a pántok miatt, mert annyira nehéz neki.

A másik, Marks&Spencer, kimondottan angol női nagy mellekre ugye, az például pamutos, de az az anyagmennyiség,ami szépen ráfekszik a mellemre, és kosár méretben is jó, ahhoz valahogy lehet kevés anyag van benne, és nem fér el benne, abból is kicsúszik alul.

Oké én tudom, hogy egy lógó mellre egy csepp alakú vagy hosszúkás henger alakú tartó illik, de ilyen melltartó nincs.

Onnantól kezdve, hogy nem gömbhöz hasonlít, hanem inkább hengerre, nem tudok vele mit kezdeni.

2017. okt. 12. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Triumph melltartókat próbáld meg.
2017. okt. 12. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Vegyél jobb melltartót és a kisebesedésre kenj körömvirág krémet.
2017. okt. 13. 07:18
 5/8 anonim ***** válasza:
a melltartónak körben a mell alatt a törzseden kell lennie és a mellednek teljes egészében a kosárban. ha nem így van, akkor túl nagy a melltartó, amit veszel, kisebb számú kellene.
2017. okt. 13. 08:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Vazelinnel szoktam bekenni alatta, hogy ne dörzsölje ki.
2017. okt. 13. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha alul kicsuszik a melled,akkor tenyleg a meltarto meretevel lesz a gond.Logo mellre tenyleg nehezebb melltartot talalni,nekem csak elkezdett megereszkedni,de mar igy is gondot okoz,viszont a legtobb uzletben szivesen segitenek megtalalni a megfelelo meretet.Legkozelebb kerj meg egy eladot,hogy segitsen.A borodet meg rendesen helyre kell hozni,mert amig nem gyogyul meg,addig folyamatosan lesznek gondjaid.A puder segithet vagy,ha van ra lehetoseged torold at magad egy papirzsepivel vagy valamivel.Esetleg elmehetnel egy borgyogyaszhoz.Lehet mas oka is van,hogy kisebesedik a borod.Nekem pl nyaron rozsahamlasom volt es mart meg csipett a mellem alatt,de ahogy elmult a tunetek is megszuntek.
2017. okt. 13. 11:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Oké, de az egyik mellem kisebb valamennyivel, így az formára is jobb, mert méretben is gyakrabban van még rá az üzletben melltartó, és a másik mellem nagyobb is, lógóbb is. Őszintén legtöbbször 2 melltartót veszek, ugyanabból 2 méretet, mert a ciklus különböző időszakaiban feszül is a mellem és nagyobbodik meg kisebbedik, és rendszerint cserélgetni szoktam. De a lényeg, hogy az egyik mellemre ha pont jó, akkor ugye a másiknak kicsi vagy nagy.

Eleve a melltartók fele kiesik a körből, mivel középen "túl hamar" véget ér a merevítő, szóval nekem csak olyan jó,aminek középen a merevítői kb. 5-6 cm-re feljönnek, tehát balconette modell.

Ha nem ilyet veszek, akkor egész nap összeér a 2 mellem középen és ott is beizzadna.

Sajnos Triumph-nál is legtöbb olyan, hogy összebukik a mellem középen, már az első előrehajlásnál, és a többi melltartójuk pedig műszál csipke leginkább, de csipkét nem vehetek, mert az mindig átlátszik a pólón, a domború mintája és még jobban odavonzza a tekintetet.

Szóval csak teljesen sima, varrás nélküli jöhet szóba. Meg őszintén a legtöbb pamuton varrás van, ami számomra nagymamás alakú mellre emlékeztet és nem akarom.

Tulajdonképpen végső elkeseredésemben már be fogok menni egy kismama üzletbe, mert ott méretben is valószínű nagyobbak vannak és pamutokból is.

2017. okt. 13. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!