Folyamatos hasmenés epés reflux miatt és fogamzásgáló? Valamilyen jó hasfogó módszer?
Epés refluxom van, ami idegesség hatására rosszabodik. Ez főként mostanában hiszen iskola időszak van. Gyomorégés, hányinger, és hasmenés. A hasmenés 2-3 óránként jelentkezik, híg. Két hete irta fel a nőgyógyászom a foggátlót (dienelle). De mihelyst beveszem 1-2 órára már jön is ki. Eleinte pótoltam, de feleslegesnek bizomyult mert az is ugyanúgy kijött. Szedek Quamatelt (2x1), Rennie-t néha, iszok tejet is naponta (nálam semlegesíti a gyomorsavat) illetve iszok lósóska teát, ami jó hasfogó. Nálam bevállt.. Eddig. Lopediumot szedtem, ami antibiotikum. Szépen megfogta a hasam, viszont a foggátló mellé nem akarok antibiotikumot szedni. Természetesen a párommal kiegészítő védekezést alkalmazunk.
A foggátlót szedni szeretném, de ehhez az kell, hogy valami megfogja a hasam.
Valamilyen hatásos vény nélkül kapható gyógyszer van? (A széntabletta nem hat.) Esetleg a Lopediumon kívül valami, ami nem antibiotikum? Vagy természetes hasfogók?
Hálás vagyok a válaszokért!
20/L.
Akkor minek szeded?
Ott a gumi, a messze legmegbízhatóbb eszköz.
Az itteni orvos nem rak fel spirált olyannak, aki még nem szült.
A hüvelykúpról csak rossz véleményeket hallottam.
Mint irtam eddig nem ment a hasam. Nem akadályozta semmi, hogy miért ne szedhetném. Bírom a hormontartalmú készítményeket.
Ahogy írtam, nem hüvelykúpról van szó, hanem hüvelygyűrűről és Nuvaring a neve. Googleba beütüd és többet meg is tudhatsz róla.
(Az első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!