Menstruáció alatt szabad-e szeretkezni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 21:26
1/7 anonim válasza:
Ha van hozzá gusztusotok, lehet. Orvosilag nem tiltott, bár jobban nyitva van a méhszáj és megnő a fertőzés kockázata.
2/7 anonim válasza:
Orvosilag nem tiltott, de nem ajánlott az említett okok miatt. Szóval én nem tenném. De az én barátnőm még a nadrágját sem veszi le ilyenkor előttem, szóval alapból gusztus kérdése is az egész.
3/7 anonim válasza:
én hallottam vmi olyasmit(több helyről) h begyulladhat vmi.. tudom elég furcsán fogalmaztam meg,de pontosan nem emlékszem csak h gyulladhat,de utána keresek és ha tudok vmi pontosat,akkor irok
4/7 anonim válasza:
Semmi nem tiltja, csak mivel ilyenkor egy nyílt seb van a méh falán, ajánlott legalább egy gumit használni, hogy elkerüljétek a fertőzést.
5/7 anonim válasza:
A férfiaknál okozhat húgycső gyulladást. A nőknél a nyitott méhszáj miatt lehet fertőzés a vége.
6/7 anonim válasza:
óvszerrel lehet. és ha vízszintesben vagy, mint nő, nem is lesz semmi, csak az óvszer véres. biztonság kedvéért egy türcsit tegyetek magatok alá, és intimkendő sem árt ha van.
7/7 anonim válasza:
óvszerrel csináljátok és nem lesz baja egyikőtöknek sem.
magad alá egy törcsi,törlőkendő kéznél,és az orgazmus segít a menzis görcsök csillapításában is.bár én ilyenkor nem szoktam szeretkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!