Ezzel mit tudok csinalni? Amikor megjön akkor én nagyon hisztizek meg veszekedek kiabálok mindenkivel de ez engem is bánt nagyon. Barátommal is mindig veszekedek aztan ha elmúlik szégyenlem is h ilyen vagyok
Figyelt kérdés
2017. okt. 7. 18:57
2/9 anonim válasza:
Ha ezt felismerted, akkor máris könnyebb önfegyelmet gyakorolni, mert nem csak az ösztöneid sodornak. De vele is közölheted, hogy most megvan, és ő is legyen veled elnézőbb. Kölcsönös egymásra figyelés. Vagy aznap elkerülöd az embereket.
3/9 anonim válasza:
Igyekezz odafigyelni a viselkedésedre.
4/9 anonim válasza:
Én is nagyon ingerült tudok lenni mielőtt megjön,de szerencsére nem minden alkalommal.1-2hete elkezdtem citromfű szörpöt inni aminek elvileg nyugtató hatása van és most egész nyugis voltam,de lehet nincs összefüggés.Nemtudom,hogy sporltosz-e valamit,de az is segíthet levezetni a feszültséget,akár egy 30perces otthoni torna is.Vagy,ha gondod van a pasiddal,akkor inkább írd le.Így kiadod magadból a dühödet és őt is megkíméled.
5/9 A kérdező kommentje:
Nincs gond a pasimmal
2017. okt. 7. 20:24
6/9 anonim válasza:
Lehet rosszul fogalmaztam,de te írtad,hogy veszekszel vele.Gondolom,mert,akkor épp bajod van vele viszont mensi után rájössz,hogy eltúloztad a dolgot és megbánod.
7/9 A kérdező kommentje:
Veszekszem minden hülyeség miatt
2017. okt. 8. 08:30
8/9 A kérdező kommentje:
ami miatt nem kéne mert fölösleges
2017. okt. 8. 08:35
9/9 anonim válasza:
Ezért mondtam,hogy inkább írd ki magadból,minthogy vele veszekedj.Egyszer írtam egy jó hosszú e-mailt valakinek,mire a végére értem egészen megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!