Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Százlábú kinézetű folyásom...

Százlábú kinézetű folyásom van és szaga is van, mint a hal. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Százlábú kinézetű folyásom van és szaga is van, mint a hal..Mi lehet a probléma? Tegnap pisiltem és véletlen megláttam a wc-ben a folyásom, olyan volt mint egy százlábú, szerteágazó volt a két oldala a csiknak kb5 cm lehetett de megpiszkáltam és szétkenődött..mi lehet ez??
2008. okt. 21. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem gomba.
2008. okt. 21. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Egy adag Canesten kúp vagy krém nem árt, ha legközelebb is látsz ilyet. Egy próbát megér. Ha gomba, talán azon is segít, ha más fertőzés, talán azon is. Egy próbát megér.
2008. okt. 21. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Én is gombára gyanakszom. Ha teheted, menj dokihoz, ő biztosabbat tud mondani.
2008. okt. 21. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
DOKI DE AZONNAL,ha büdi,sőt még valami cucc is volt a wc-be. Ne parázz segíteni fog a nőgyogyő,nem te vagy az egyetlen...
2008. okt. 22. 13:01
 5/6 anonim válasza:
100%
Szerintem te ne kezdj semmi otthoni orvoslásba!!!!Csak is ORVOS!!!!!!és egyáltalán nem biztos hogy ez gomba!!Menj el orvoshoz mert ha nem kezelteted súlyos szövődményei lesznek!!
2008. okt. 22. 19:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2008. okt. 23. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!