Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha sok idő után újra szexelek,...

Ha sok idő után újra szexelek, fáj a behatolás, miért? N/25

Figyelt kérdés

Észrevettem magamon, hogyha nincs kapcsolatom ergo szex sem, és oda kerül a dolog, hogy szex, fáj az együttlét. De csak az első pár alkalommal. Utána egyáltalán nem... mintha újra kitágulna a szüzhártyám, aztán , ha megint ninxs szex vissza szűkül... kb így tudnám magyarázni a dolgot. Van másnak is ehhez hasonló ? Normális ez?

Egyébként nőgyógyászatilag minden rendben van .

2017. okt. 3. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is ilyen. Annyira visszaszűkülök, hogy hosszabb idő után olyan az első, mint a legelső volt. Fájdalmas.
2017. okt. 3. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:
21%

"Vissza szűkül a szűzhártyád". Ez igen.

Inkább vissza nő.

2017. okt. 3. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:
27%

Neked már nincs szűzhártyád :D

Szerintem csak izgulsz az elején, mivel már régóta nem voltak férfival, így nem engeded el teljesen magad.

2017. okt. 3. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
Nem a szűzhártyád, te liba, hanem a HÜVELYED!
2017. okt. 3. 14:28
 5/9 A kérdező kommentje:

Mekkora suttyó bunkók vagytok , te jó isten. Ki vagy te , hogy egy vadidegent lelibázz?:)

A szűzhártyás dolgot pusztán , mint HASONLAT, írtam.. hogy könnyebb legyen értelmezni a problémámat.

2017. okt. 3. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Egyébként létező jelenség az annyira rugalmas szűzhártya, hogy nem szakad át. De itt valóban a hüvelyed szűkül :D
2017. okt. 3. 15:04
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Ez nálam is így van, sokkal szűkebbnek érzem magam, kell egy kis idő, amíg jó lesz.
2017. okt. 3. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne felejtsük el, hogy a nő nem férfi. Nagyon sok nőnek a jó szexhez kell az érzelmi háttér, és biztonság érzése, amit az ismert partner nyújtani tud. Amikor először vagy egy pasival, még nincs ez meg, nem tudod, mit várhatsz tőle, nem tudod teljesen elengedni magad, nem tudod önfeledten átélni az aktust.
2017. okt. 4. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj babuka, ez természetes jelenség.
2017. okt. 7. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!