Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El kéne mennem a nőgyógyászhoz?

El kéne mennem a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Eddig tök normális ciklusaim voltak. Általában 34-38 naposak, tudom, hogy ez egy kicsit hosszú, de azt olvastam, hogy ez még normális.

(3-4 éve menstruálok.)

Kb egy éve jelentkezett először egy ilyen ovulációs vérzés szerű kis valami, a ciklusom közepén. Ez pár napig szokott tartani.

Előző menzeszemmel minden rendben volt, rendesen jött, ment, aztán most a közepén volt egy kis barnás folyás. Eddig nekem az ovulációs vérzésem nem barna volt, hanem inkább pirosas, narancsos színű.

Tovább is tartott most.

Tegnap este meg azt hittem, hogy megjött. (már itt is lenne az ideje.) Beraktam egy betétet, reggelre semmi sincs rajta. Egy órája mentem wc-re, megint volt valami nyálkás, pirosas dolog, most meg már megint nincs semmi. Valami nagyon nincs rendben, ugye?

(Kb. egy hete 5 napig antibiotikumot kellett szednem, mert beteg voltam)

Vagy csak simán késik?

2017. okt. 2. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Az antibiotikum simán kihathat a ciklusodra. De ha biztosra akarsz menni, természetesen érdemes orvossal konzultálnod. Amúgy abból nem lesz semmi bajod, ha megvizsgál, csak előnyödre válhat. :)
2017. okt. 2. 16:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszod. Csak suliidőben nagyon nehéz eljutni orvoshoz, délután tanulás, délelőtt suli, de mindenképp jobb lesz, ha megnézetem magam. Az végül is tényleg nem árt.
2017. okt. 2. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a rendelési időt, általában több olyan nap is van a héten, amikor akár este 7-ig is bent van a doki, hiszen mások is dolgoznak.
2017. okt. 2. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. :)
2017. okt. 2. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!