Menstruácio vérzés megálapitása?
Figyelt kérdés
1 éve menstruálok demost valami fehér nyálkás olyan mint a takony jött ki volna... hogy tudom megálapitsni hogy mikorjönn meg pl.. görcsök mmeg sokhelyen olvastam hogy ha nem nagyon jön fehér..valami akkor meg fog jönni ez igaz?2017. szept. 29. 17:14
1/1 anonim válasza:
A fehár nyálkás valami általában a termékeny napokat jelzi, tehát többnyire a ciklus felénél jelentkezik. Hogy mikor jön meg, az egyénfüggő. Érdemes jegyezned a menstruáció kezdetének dátumát, hogy lásd, milyen időközönként jön meg. Van, akinek hajszálpontosan mindig ugyanakkor van (pl. 28 naponként). Nekem mindig 28 plusz-minusz 3 nap, ami azt jelenti, hogy körülbelülre tudom csak, mikorra várható. Van, amikor előtte való nap egy jellegzetes fájdalom jelzi, hogy meg fog jönni, de nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!