Borzasztoan faj a hasam! Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Menstruaciom alatt elso es masodik nap szokott nagyon nagyon fajni es gorcsolni! Az utolso ketto es a jelenlegi menstruaciomnal is mar a vege fele jarok alig van par csepp es borzasztoan nem gorcsol hanem faj a hasam! Arra is gondoltam hogy a tampon okozhatja! De mar 6 eve tampomt hasznalok es eddig nem tapaszaltam ilyent!
Luktetoen faj ugy fel orankent mint mikor megjon! Mas is tapasztalt hasonlot?
2017. szept. 28. 22:53
1/1 anonim válasza:
Első és második nap nekem is szokott fájni, utána már nem. Lehet valami fertőzésed van, mensikor minden fertőzés tünet fel erősödik. Akár tampon is okozhatja. Vagy PCOS. Orvos mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!