Egésznap szúrt az oldalam mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egésznap a bordám alatt egy pontban szúr az oldalam.Ha nevetek faj,ha lepcsozok faj,ha felkelek az agybol faj.Mit csinaljak?2017. szept. 28. 22:15
1/3 anonim válasza:
Meghúzhattad. Elalhattad. Hol fáj pontosan? Ha a jobb oldalon közvetlen a bordáid alatt, ott az epéd van, akár ez is szóba jöhet.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen jobb oldalt pont a bordaim alatt szur
2017. szept. 30. 10:01
3/3 anonim válasza:
Még mindig?
Ha csak 2-3 napig szúr, az talán helyén van, nekem volt, hogy szúrt az epém 2-3 napig és a székletem is zöldes volt tőle, de mire megijedtem volna, már el is múlt és azóta (évek óta..) semmi bajom vele. Ha viszont hosszabb távú, akkor érdemes orvoshoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!