A nőket nem zavarja, hogy állandóan folyik valami a hüvelyükből?
Figyelt kérdés
Legalábbis állandóan azt hallom, hogy most ilyen-olyan folyás, most menstruáció. Már engem is zavar.2017. szept. 25. 20:57
11/12 anonim válasza:
Mi van, már nem is létezik itt olyan nő, aki büszke arra, hogy nőnek született, és természetesnek fogadja el az ezzel járó dolgokat?
Meg mi az, hogy "állandóan"? Ez nem igaz. Normális esetben csak a mensi idején... Akit meg a normál hüvelyváladék zavar, az tényleg menjen a Dunának... Remélem, az még nem zavar senkit, hogy a szájunkban nyál van, az orrunkban meg takony.
12/12 anonim válasza:
Most már jobban szeretem, hogy nőnek születtem, de amikor szinte egész hónapban fájt (ciszta miatt), akkor nem igazán voltam boldog, hogy nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!