Ez fekély lehet a nemiszervemen? Többi lent!
Figyelt kérdés
A nogyodaszom hüvelyi és külső gyulladást állapított meg. A kisajkaim a húgycső nyilas környékén, egészen onnan ahonnan indul nagyon fáj. Már sebesedest is észleltem a kisajkaimon de az már elmúlt úgy latom, viszont mind két oldalt fekelyesedik, a kisajkak legaljan ahol a húgycső nyilas van. Ez a gyulladastol lehet? Kentem kenoccsel amit írt, de csípi és mintha csak rosszabb lenne külsőre is tőle.. gyulladastol alakulhat ki fekély? Fájdalmas, betadine krémmel kenem, az jó gombara, fekelyre is. A hüvelytablettat még nem kezdtem el használni mert várom hogy elmuljon a menstruációm. Valaki tud hasznos választ adni?2017. szept. 25. 17:34
1/2 anonim válasza:
Milyen kenőcsöt adott a doki? Szerintem azt használd. Ne keverd a Betadine-nal, mert egymás ellen hathatnak.
A Betadine kenőcs nem igazán gyulladásra van, hanem fertőzésre, és akár irritációt is okozhat.
A másiktól lehet, hogy átmenetileg rosszabbnak tűnik, mert talán olyan cucc, ami hámosít, de az a gyógyulás jele is lehet.
Mensi alatt mindig rosszabb az ilyesmi, de ha elmúlik a vérzés, akkor hatékonyabb lesz a kezelés is, ne aggódj!
2/2 A kérdező kommentje:
Pevaryl kenőcsöt írt ki. Nem tudom merjem-e használni. Mert írtak már ki hasonló kenőcsöt, az elején jó volt, aztán sebesedett tőle. Ez a pevaryl se irja, hogy gyulladás csökkentő lenne :/
2017. szept. 26. 05:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!