3 hete menstruálok, fogamzásgátlót szedek?
Először kezdtem el szedni a fogamzásgátló tablettát, most tartok a 22. szemnél.
Amióta elkezdtem szedni, folyamatosan megvan.
A vérzésem harmadik napján kezdtem el szedni a gyógyszert, mert azt írta a betegtájékoztató, hogy az csak védekezés szempontjából nem jó, de amúgy lehet.
Nem szokásos vérzésnek mondanám, inkább a barnás fajta (keveredve pirossal) és azért az átlagnál kevesebb, olyan amikor megvan és már az utolsó napok vannak.
Olvastam egy úgynevezett áttöréses vérzésről, ami a csökkentett hormondózis miatt alakul ki, a méhfal kiszárad, bevérzik.
Volt már valakinek hasonló? Az interneten azt olvastam, hogy egy normális, de eléggé kételkedem. Forduljak nőgyógyászhoz?
Ja,értem.Azt hittem,hogy 21 pluszos.
Mindegy,elviekben a pecsételő vérzés normális valameddig,viszont pont azért szokták javasolni,hogy ne a vérzés első napján kezdjék el szedni,hanem 2-5.nap között,mert akkor nem lesz vérezgetés egész hónapban.
Rá kellene kérdezni az orvosnál,hátha nem jó ez a hormontartalom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!