Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájdalmat érzek a hasamban az...

Fájdalmat érzek a hasamban az egyik dolalon, de nem tudom mi lehet ez. Petefészekgyulladás?

Figyelt kérdés
De ha petefészekgyulladás lenne, akkor mindkét oldal fájna, nem? Ciklusom közepén tartok, tehát lehet hogy peteérés miatt fáj, de az nem ilyen szokott lenni. Ez most lesugárzik a lábamba is és járásnál, ha arra a lábamra lépek, akkor felerősödik. Volt korábban hugyhólyag gyulladásom, akkor mindkét oldal fájt. Volt valakinek ezzek kapcsolatban tapasztalata? Mi fájhat ott, ha nem a petefészek?
2010. máj. 27. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha lesugárzik akkor esetleg vese?Vesekő,vesehomok,gyulladás.
2010. máj. 27. 09:41
 2/5 A kérdező kommentje:
de nem fáj a vesém, meg az sem ha pisilek. a lábamba sugárzik a fájdalom.
2010. máj. 27. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom elég régi a kérdés, de megkérdezhetem hogy hogyan múlt el?Egyszerűen már hányingerem van, annyira fáj, ugyanazok a tünetek mint nálad!

Segíts kérlek!

2011. ápr. 1. 19:28
 4/5 A kérdező kommentje:

szia!

én akkor szedtem pár napig gyulladáscsökkentőt és utána elmúlt. mai napig nem tudom, hogy pontosan mi volt az :(

2011. ápr. 4. 13:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia, én vagyok a segélykérő:)

miután bevettem egy nospát,elég lassan, de elmúlt.én sem tudom hogy mitől lehetett, de ha többé nem jön elő,akkor nem zavar hogy nem tudom;)

2011. ápr. 5. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!