Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kellemetlen szagok odalent....

Kellemetlen szagok odalent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hetek óta kellemetlen szagú folyasom van. Fehér néha sárgás színű. Voltam a nőgyógyászomnál és csinált tenyésztést (sokadjára) és nem mutatott ki se baktériumot se gombát (sokadjára)..a canesten és társai egyáltalán nem használnak semmit nekem. Kétségbe vagyok esve. Mit csináljak?!
2017. szept. 16. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem egesz eletember ilyen volt, se goba, se bakterium, se semmit. Ez van
2017. szept. 16. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet kapni intim lemosót.
2017. szept. 16. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Gyakori mosdás
2017. szept. 16. 13:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Intim lemosot is használok és naponta többször megmosom/nedves torlovel megtörlöm magam..de ugyan olyan így is
2017. szept. 16. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Étrendeden kellene akkor változtatni. Több zöldséget, gyümit, kevesebb húst, tejterméket.
2017. szept. 16. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy amit te kellemetlennek mondasz, az a normális hüvelyváladék-illat? A női nemi szerveknek és a váladéknak van egy jellegzetes illata. Attól, hogy nem parfüm illatú, még normális.

Szerintem ne törölgesd sokat kendőkkel, mert a túl sok vegyszeres cucc csak megbolondítja a váladéktermelést.

Olvasd el ezt: [link]

2017. szept. 16. 18:16
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó! Nem mert régen más volt, akkor én se éreztem budinek hanem teljesen normális volt, most pár hete változott ez meg..:/

Koszi az etrendes tanácsot megfogadom!

2017. szept. 16. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Baktériumos fertőzésed van. Vegyél a patikában Betadine hüvelykúpot, és legalább 7 napig egymás utáni estén tedd fel. Ettől el fog múlni.Az a lényeg, hogy 7-10 nap legyen a kezelés.
2017. szept. 16. 22:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Ha a tenyésztés nem mutatott ki fertőzést hogy lenne?

De Koszi utanaolvasok ennek a kupnak.

2017. szept. 17. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!