Kellemetlen szagok odalent. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hetek óta kellemetlen szagú folyasom van. Fehér néha sárgás színű. Voltam a nőgyógyászomnál és csinált tenyésztést (sokadjára) és nem mutatott ki se baktériumot se gombát (sokadjára)..a canesten és társai egyáltalán nem használnak semmit nekem. Kétségbe vagyok esve. Mit csináljak?!2017. szept. 16. 13:14
1/9 anonim válasza:
Nekem egesz eletember ilyen volt, se goba, se bakterium, se semmit. Ez van
4/9 A kérdező kommentje:
Intim lemosot is használok és naponta többször megmosom/nedves torlovel megtörlöm magam..de ugyan olyan így is
2017. szept. 16. 14:31
5/9 anonim válasza:
Étrendeden kellene akkor változtatni. Több zöldséget, gyümit, kevesebb húst, tejterméket.
6/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy amit te kellemetlennek mondasz, az a normális hüvelyváladék-illat? A női nemi szerveknek és a váladéknak van egy jellegzetes illata. Attól, hogy nem parfüm illatú, még normális.
Szerintem ne törölgesd sokat kendőkkel, mert a túl sok vegyszeres cucc csak megbolondítja a váladéktermelést.
Olvasd el ezt: [link]
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem mert régen más volt, akkor én se éreztem budinek hanem teljesen normális volt, most pár hete változott ez meg..:/
Koszi az etrendes tanácsot megfogadom!
2017. szept. 16. 20:56
8/9 anonim válasza:
Baktériumos fertőzésed van. Vegyél a patikában Betadine hüvelykúpot, és legalább 7 napig egymás utáni estén tedd fel. Ettől el fog múlni.Az a lényeg, hogy 7-10 nap legyen a kezelés.
9/9 A kérdező kommentje:
Ha a tenyésztés nem mutatott ki fertőzést hogy lenne?
De Koszi utanaolvasok ennek a kupnak.
2017. szept. 17. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!