Miért nem szőrösödök sehol? 15/l
A nemi érés más jeleivel hogy állsz?
Mellnövekedés, menstruáció?
Oké, mondom, lehet szimplán természetes genetika az oka. Ázsiai gén. Az ázsiaiak között van dúsabb és ritkás fanszőrzetű lány és nő, de a test többi táján alig jellemző a szőrzet. Pláne ázsiai tini esetén lehet ritkás, szóval alul még szőrösödhetsz, de lehet, hogy alig fog felnőtt korodra. Ez egyáltalán nem baj.
A lényeg, hogy van mensid.
Ha a melled nő és van menstruációd, akkor fogj egy kockás lapot és számold ki mennyi pénzt fogsz megspórolni a szőrtelenítésen az elkövetkező 50 évben!
És örülj neki.
Ez nagyon jó válasz, utolsó :D
Én 20 vagyok, nekem csak ott, lent van szőr és hónajban, de karomon/lábomon sehol nincs. Én nem tudom, kitől örököltem, anyum nem ilyen. Az az ázsiai feltevés elég fura, sose hallottam róla.
#9! Köszi.
Két olyan lánnyal is volt dolgom, akinek nem nőtt a lábán szőr egyáltalán. Az egyiknek ráadásul sötét haja volt.
Szóval van ilyen, nem kell ahhoz ázsiai ős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!