Nagyjából 1 hete kellett volna megjönnie, de ehelyett tegnap delután 6 fele jelentkezett kevés vérzés előtte barna folyás féle, , aztán estére már semmi. Többi lent. Ez lenne a menstruáció?
Figyelt kérdés
Ma egésznap szintén semmi csak barnás a bugyin és most estére megint minimális vérzés. Ez lenne a menstruációm? Sosem volt ilyen a menstruációm. Az orvosom csak 1 hét múlva tud fogadni, elfoglalt.2017. szept. 12. 22:04
11/22 A kérdező kommentje:
Azóta sincs semmi, a barna is elmúlott. Eddig mèg nem vettem tesztet, sajnos még nem volt időm. De a menstruacio jeleit egyáltalán nem észlelem.
2017. szept. 14. 09:09
12/22 A kérdező kommentje:
De ismét tapasztalok barnát a betéten. Tegnap este voltunk együtt a párommal, talán ez befolyásolja?!
2017. szept. 14. 10:52
13/22 anonim válasza:
Szia. Teszteltèl már? Teljesen ez a szitu nalam is.
14/22 A kérdező kommentje:
Szia! Még nem mertem, de egyre kényelmetlenebb hason aludni, a barna elmúlott. "Nem érzek semmit" mármint nem fog meg jönni. Szerdán vagy csütörtökön tesztelek :/ csak félek ,hogy negatív lesz :( Te teszteltél? Ha nem, mikor tesztelsz?:/ és a konkrét tünetek neked is ezek?:/
2017. szept. 19. 09:02
15/22 anonim válasza:
Nekem 9-én jott meg élénk piros de kevesebb joval, mint szokott. Ez tartott 3 napig durván aztan 2 nap barnazas, ami nalam nem jellemző. Általában 6 napig van és mindig piros. A tesztek elotte és azota is negativak még vasarnap reggel 1. Pisibol is az volt. 3 felé tesztet csináltam. Tompan fáj a hasam és kicsit a mellem is. Pénteken megyek dokihoz. Addig megorulok.
16/22 A kérdező kommentje:
Én a jövő héten megyek, csütörtökön kérek idő pontot.
Nekem épphogy cseppnyi vér volt 1.nap, utána csak barnázás. De sosem fordult elő még így:/ bizakodunk a babában! Reméljük a legjobbakat , szorítok magunknak!
Egyébként tervezitek a babát? Ha igen, mióta?:)
2017. szept. 19. 10:29
17/22 anonim válasza:
Őszinte leszek,nem terveztük, úgyhogy kicsit ki is vagyok, hogy mi lesz. Van egy lassan 2 éves lanyunk. Novemberbe vissza kéne mennem dolgozni. De, ha baba van, termeszetesen várni fogjuk.
18/22 A kérdező kommentje:
Írj mindenképp ,hogy mi volt!:) vagy itt vagy privátba :)
2017. szept. 19. 14:51
19/22 anonim válasza:
Pénteken este írok. Írj te is, ha teszteltel. Szorítok neked, hogy babàs legyél :)
20/22 A kérdező kommentje:
Várom!:) köszönjük! 😚
2017. szept. 19. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!