Gyakori felfazas ellen valami jo tanacs?
Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok
Kb 2-3hete hagytam abba az antibiotikum szedeset mert fel voltam fazvaa
Ma megint erzem h faj az alhasam illetve mikor pisilek is szur
Tudtok valami jo tanacsot mit tehetnek ellene?
2017. szept. 11. 20:14
1/8 RoseTyler válasza:
Igyál sok folyadékot (hogy gyakran pisilj és ne álljon sokáig a pisi a bacikkal a húgyhólyagodban) és szedj sok D-vitamint (10 testsúly kg-onként 1000 NE) és C-vitamint (legalább 1000 mg), meg tőzegáfonya kapszulát.
2/8 anonim válasza:
vizelettenyésztés volt?
amúgy napi minimum 2-3 gramm C-vitamin és 3,5 liter folyadék (víz, cukrozatlan tea) - de beszéld ezt meg a háziorvosoddal! (az enyém ezt ajánlotta)
4/8 anonim válasza:
Amint egy kicsit is elkezd csípni:
- Urogin vagy
- Urzinol kapszula
Mindkettô gyógynövény alapú.
5/8 anonim válasza:
Ha erzed hogy pisilni kell, ne tartogasd hanem egybol menj mosdóba. Ez az egyetlen amit az elottem levők nem irtak meg le. :)
6/8 anonim válasza:
Elsz szexualis eletet? Ha igen es azutan jon ki akkor irj ram uzenetben, adok par tippet.
7/8 Zsóka__ válasza:
Kerüld azokat a helyzeteket, amikor felfázhatsz. Ne ülj hideg kőre, öltözz fel melegen, ne hordj miniszoknyát hidegben. Biztosan érzed, mikor, milyen helyzetben kezd előjönni. Kerüld el ezeket, és nem lesz gond.
8/8 anonim válasza:
#7 nem a hidegtől van a felfázás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!