Caneseten hüvelykúppal kapcsolatban lenne egy hatalmas kérdésem! Remélem hasznos választ, mert a sürgősségin gondolkodom!?
most kezdődött el délután 15:00 körül és ezért sem értem vajon mi lehet az oka ennek hiszen nem vér állagú,nem fáj semmim!
Nekem a menstruációm rettenetes fájdalommal,és hihetetlen erős vérzéssel szokott járni!Már a ciklus elött 1 héttel jelentkeznek a tünetek szóval nem ér meglepetésként soha!
Az orvosom 2 hete ezekre a gőrcsökre pre-mens kapszulát írt fel a menstruációs fájdalmak mérsékeli!
Érthetetlen ez a folyamat ami most elkezdődött,mert bajom nem lehet 2 hete voltam Nőgyógyásznál teljes vérkép,vizsgálatok,szűrések!
Mandulám begyulladt 1 hete,neki álltam szedni az augmentint (antibiotikum)
Mellékhatásként lett ez a kellemetlenség ami miatt Canestent kell használnom! De már elvagyok keseredve betegségből betegségbe!
Majdnem mindenkinél rózsaszínes folyást okoz,Lehet,hogy kicsit kimarja a nyálkahártyát.
Nálam is mindig ez van,ha kúpot használok.
Kicsit felmarta a nyálkahártyát, teljesen normális, az is hogy darabosan ürül. Ha végeztél a kezeléssel, egy-két hétig mindenképp használj hüvelyflóra helyreállítást, pl. Protexint.
(És nem kell minden mondat végére felkiáltó jelet tenni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!