Baj, ha ejjel 10 orat bent van a tampon?
Figyelt kérdés
10 korul furdok, akkor beteszem, es 8-9 kor kelek, ez igy hosszu ?
De ejjel nem ebredek fel, mas, hogy oldja meg ?
2017. szept. 10. 23:01
1/7 anonim válasza:
Nekem néha cserélni kell, arra felébredek, de amúgy ha nem ázik át, nekem is benn van ennyi ideig. Semmi baj nem lesz :)
2/7 A kérdező kommentje:
Koszi!
2017. szept. 10. 23:21
3/7 anonim válasza:
Nem mertyem írni, de úgy látszik, más is ilyen renitens...
Pont azt mondhatom, mint az előző. Szinte semmitől nem ébredek fel éjjel, de az átázás ilyen. De a rengeteg 10 órától se lett semmi, persze egy esetből ne vonjunk le következtetéseket s bennem azért nehéz kárt tenni. Mindenesetre sosem zavartattam magam, ez azért 10 óra, nem 24... Igyekszem minél kevesebb időt bent hagyni, ennyit tehetek.
5/7 A kérdező kommentje:
4- es, a gond az , hogy endometriozisom van, es ez nagyon eros verzessel ( is ) jar. Tampon plusz betet is kell ejjelre.
2017. szept. 11. 00:36
6/7 anonim válasza:
én is lefekvés előtt helyezem fel és fent van ébredésig. sajnos az ázásra sem ébredek fel, úgyhogy ha erős a vérzésem, akkor lefekvéskor iszok 2 pohár vizet, mert pisilni biztopsan felkelek, és cserélek akkor. de utolsó napokban simán bent van 8-10 órát.
7/7 anonim válasza:
Igen baj.
Vagy állíts be ébresztőt és cseréld ki.
Vagy használj betétet.
Vagy intimkelyhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!