Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj? Mi okozhatja...

Mi lehet a baj? Mi okozhatja a fájdalmat?

Figyelt kérdés
Sex közben úgy fáj és feszít odalent, mintha szűz lennék. (nem vagyok) Nincs mindig így, van amikor tök élvezem, de van amikor nagyon feszít és utána is fáj egy darabig és olyasmit érzek, mintha valamit benne hagytak volna. Mi lehet ez?(azt hozzátenném, hogy szó sincs durva sexről és a párom is átlagos méretü)
2010. máj. 26. 18:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

19:02 vagyok. Nekem semmilyen tünetem sem volt! Szerencsére rém lelkiismeretes dokim van (sima sztk-s) és a rákszűrés alkalmával ph-t is mért, így derült ki a dolog. Úgy szégyeltem magam, amikor mondta, hogy fertőzést talált! Még fekve bizonygattam, hogy semmilyen tünetet nem vettem észre :)! Ő meg csak mosolyogva megnyugtatott, hogy a bakteriális fertőzésnek nem mindig vannak nyilvánvaló tünetei, egy kis fájdalom itt egy kis kellemetlenség ott és ennyi (nekem még fájdalmam sem volt).

Nyugodtan menj el a nőgyógyászhoz és őszintén mondd el, hogy mit érzel szex közben. Nem szégyen, ha nem tudunk valamit, elvégre nem nőgyógyásznak tanultunk. Ők sem tudnának érdemben hozzászólni a mi hivatásunkhoz.

2010. máj. 26. 20:43
 12/13 anonim ***** válasza:
mióta ciki aggódni az egészségedért és dokihoz menni??? :-o amúgy ha már ott vagy megcsináltatod a rákszűrést is
2010. máj. 26. 20:48
 13/13 A kérdező kommentje:

19:02

Köszi a segítséget, végülis igazad van. Csak tartok az sztk-s dokitól,mert nem túl jó fej. Egy barátnőm azért kereste fel,mert túl erős folyása volt, ezen a doki meg jót nevetett,hogy nincs is fertőzés, csak nagyon nyitott a méhszája,ezért erősebb a kelleténél.De azért muszály lesz elmennem.

2010. máj. 27. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!