Candida gombám van. Kaptam rá krémet, kúpot, és ajánlottak irrigálást is. De akkor most használjam mindet egyszerre?
De akkor most használjam mindet egyszerre?
A krémet és a kúpot használhatja külön, és egyszerre is.
Öblítés?
Inkább felsem teszem a kérdést, hogy mivel?
Válaszom: NE TEGYE!!!
A hüvely védelmét az ott lévő lactobacillusok által termelt tejsav biztosítja,
de a lactobacillusokon kívül rengeteg más baktérium is jelen lehet. Mindaddig,
amíg ezek száma csekély, nincs panasz. Nem is kell törekedni arra, hogy valakinek a hüvelye steril legyen,
ha a vegyhatás kellően savas, akkor nem tudnak elszaporodni a kórokozók.
Ha valami megbontja ezt az egyensúlyt (pl. antibiotikumok szedése során a normál hüvelyflóra kipusztul,
vagy uszoda, csapvíz klóros vize okoz hasonlót).
Sőt még a vizelet is, éppen ezért úgy ne szertkezzen, hogy a párja épp most vizelt, és nem öblítette le a péniszét, ugyanis rázhatja órákig akkot is marad rajta vizelet. Szeretkezés Után nem nagyon ajánlott kádban fürödni, mivel a hüvelynyílás a szeretkezés során veszít rugalmasságából, nem zár kellőképpen össze, eredmény a klóros víz befolyik. Ha lehet ne vegyen fel Tanga bugyit, ugyanis a legtöbb ilyen bugyi 100% coton, ami gátólja nemiszerve szellőzését. Táplálkozás: Már többszőr is leírtam mit igen, és mit nem ajánlott enni, nézzen utána! Rengeteg olyan növény van, mely elősegíti a lactobacillusok által termelt tejsav termelődését.
Üdvözlettel:
Dr. Bóday László
Szülész-Nőgyógyász Szakorvos
De akkor most használjam mindet egyszerre?
A krémet és a kúpot használhatja külön, és egyszerre is.
Öblítés?
Inkább felsem teszem a kérdést, hogy mivel?
Válaszom: NE TEGYE!!!
A hüvely védelmét az ott lévő lactobacillusok által termelt tejsav biztosítja,
de a la
Dr. Bóday László
Szülész-Nőgyógyász Szakorvos - kérem szépen tekintse meg ezt a kérdést: Miért lehet ez? Már egy hete szemetelő vérzésem van
Most nagyon OFF voltam, de érdekelne válasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!