Mitől fájhat a szemérem szőrzet?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 16:14
2/10 A kérdező kommentje:
az mitől lehet?
2010. máj. 26. 16:56
3/10 A kérdező kommentje:
ha az uszás órán hideg a víz,attól a szőrtüsző előjöhet?
2010. máj. 26. 17:40
4/10 anonim válasza:
Nekem is eleg gyakran szokott fajni, de aztan magatol elmulik.
5/10 A kérdező kommentje:
de eközben hasmenésem van (nem tom mitől)
aztán leborotváltam és viszket de fáj is de a fájás már hamarabb meg volt...és a borotválás után piros pöttyök jöttek ki rajta?lehet hogy attól hogy sokat vakarom?
2010. máj. 29. 12:42
6/10 anonim válasza:
sokat vakarom haha :D ne haragudj kedves kérdező de ezen jót nevettem:)
7/10 A kérdező kommentje:
haggyál..ha csak piszkálni tudsz,én nem piszkálás miatt kérdeztem hanem hogy segítsetek!!!!!
2010. máj. 29. 18:23
8/10 anonim válasza:
eriggy a bőrgyógyászatra
majd kapsz valami rákenős trutymót azt jóccak
9/10 anonim válasza:
nincs semmi bajod. várd meg míg kinő, mivel most hogy leborotváltad azért viszket, mert a kis szőrszálak próbálnak utat vágni, és azzal h vakarod segíted a dolgukat. viszont ne vakard sokat mert kisebesedhet. szóval no para. jah és ien hülyeség miatt ne menj bőrgyógyászhoz.pofánröhögne. esetleg vmi zsíros krémmel kend be.ennyi.
10/10 anonim válasza:
gomba, tetü, rüh, ekcéma, szőrtüszőgyulladás.
lehet választani.
bőrgyógyász megmondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!