Mi baj van a menstruációmmal?
Mindig időben érkezik meg és 3-4 napig tart evvel nincs is problémám.Viszont mindig azt írják róla hogy ilyenkor hangulatingadozásuk van a nőknek,meg nagyon éhesek,meg hisztisek,meg görcsölnek.
Én viszont nagyon kiegyensúlyozott vagyok,boldog,jókedvű,nem kapom fel a vizet könnyen,nem görcsölök,kifejezetten jól érzem magam,nem eszem ki a hűtőt,ha éhesebb is lennék,gyümiket eszem picit többet.Nem fáj a derekam(csak egy picit kellemetlen amikor néha ülök,csak egy picit zsibbad,ennyi),hasam,úgy általánosságban nagyon jó ilyenkor a közérzetem.A vaginámban érzem néha,hogy mintha húzódna,ez normális?
Szia, szerintem orulj neki! :)
En maga a hisztikiralyjo vagyok elotte, egyik nap nem eszem, masik nap mindent kieszek a hutobol, ideges vagyok, duhos, kicsattanok az oromtol es neha ez mind egyszerre :D Abszolut normalis, viszont ja nemreg ota menstrualsz lehet azert van, az elejen nekem semmi bajom nem volt aztan elkezdett egyre bajosabb lenni:)
Ne aggodj, sot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!