Az baj ha nem számolom hogy mikor kezdődött és mikor lett vége a menstruációmnak?
Sokszor inkább a hasfájás ami előre jelzni nekem hogy megjöm, de inkább az első nap szokott nagyon fájni.Van mikor nem fáj a hasam.Nekem olyan 3 napig szokott tartani.
És kb hónaponként jön meg.
Bár múlt hónapban nem volt egyáltalán.Van mikor sokáig nem jön meg, van mikor hamar megjön.
Viszont az baj ha nem számolom, nem írom be a naptárba vagy valahová hogy mikor kezdődött a mentruációm és mikor fejeződött be?
16/L
Azért is jó, ha fel van jegyezve, mert ha beáll, de később rendszertelenné válik, akkor nem kell agyalni, hogy mikor is volt meg utoljára.
Ma már online naptár is van, ami ráadásul még számolja is, és figyelmeztető e-mail-t küld, hogy mikor kell megjönnie, mikor van ovuláció, ciklushossz táblázatot lehet vele készíteni stb. Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!