Van-e esély rá hogy így teherbe estem?
Figyelt kérdés
Kereken 1 hete voltunk szexuálisan együtt a párommal. Azonban neki most valamiert nem sikerült elélveznie, viszont attól függetlenül ugyanúgy védekeztünk. A bibi annyi volt, hogy a kevés fényben egyáltalán nem vettük észre hogy a végén lecsúszott a gumi. Mennyi az esélye hogy teherbe estem így is ha a párom nem élvezett el?
(már ha elég egy ici pici váladék is hozzá)
2017. szept. 2. 00:22
1/9 anonim válasza:
Ilyen kérdéseket felrakni.......CSINÁLJ TESZTET
2/9 anonim válasza:
Nagyon elenyésző, ne aggódj :) Ha nem jön meg, akkor csinálj tesztet, de tuti megfog :D
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, a tanulság hogy sötétbe soha ne csináljátok! :D
2017. szept. 2. 00:39
4/9 anonim válasza:
Nem is csinálom sötètbe,sőt mindig fènyes nappal ès csak is kint az utcán,mert ugy többen tudják figyelni hogy le ne csusszon a gumi....
5/9 anonim válasza:
Ne nézzél már minket hülyének! Teljesen más érzés gumiban meg anélkül szexelni! Mellesleg amíg gumiban dugtok addig nem a párod. Egy komoly kapcsolatban teljes az elfogadás!
6/9 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés kedves válaszoló! Szerintem ez teljesen a mi dolgunk mivel vedekezunk! Egészségügyi okokból nem tudok fogamzásgátlót szedni viszont egy csemetének még nincs itt az ideje, ezért valahogy védekeznünk kell...
2017. szept. 2. 13:20
7/9 anonim válasza:
Szia.
Bár kevés az esélye de benne van a pakliban.
Tudod az ördög sosem alszik,szokás mondani.
1-2 hét múlva csinálj tesztet és kiderül az a legbiztosabb. :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes választ kedves utolsó! :)
2017. szept. 2. 13:43
9/9 anonim válasza:
Nincs mit.Azért majd irj ha van valami fejlemény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!