24 éves vagyok és még nem voltam nőgyógyásznál, ez tényleg ekkora baj?
Én 22 évesen voltam először, az első szex előtt fogamzásgátlót akartam iratni. Majd a szex után meg is vizsgált.
Előtte én is úgy voltam mint te hogy nem éreztem szükségét, mert nem éltem szexuális életet, a menstruációm is rendben volt.
Egyébként egy normális orvos nem fog kiröhögni. Igaz az én orvosom is meglepődött mikor mondtam neki hogy 22 évesen szűz vagyok, de nem nevetett ki, nem gúnyolódott rajtam.
Viszont nyugodtabb voltam a vizsgálat után,hogy tudom nincsen semmi gond velem.
23N
Az a baj a hasznos válaszok lepontozása miatt, már kedve sincs az embernek segiteni..
Akkor keseregj amiatt hogy szűz vagy.
Utolsó két válaszoló,egyáltalán nem biztos,hogy a kérdező pontozott le mindenkit.Nem kellene így letámadni.
Kedves kérdező,tök jó neked,hogy még nem volt semmilyen gondod amivel elkellett volna menned,de attól még,hogy nincsenek tüneteid lehet valamilyen betegséged.A nőgyógyász meg nem fog kiröhögni,ha meg mégis az őt fogja minősíteni és nem téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!