Béres actival max film tabletta visszahozza a menstruációt?
Figyelt kérdés
Sajnos belefutottam egy koplalásba.
Testképzavarba is egyben.
És menstruációm Júliusban volt egy napig és nagyon kevés.
Ebben a hónapban nem jött meg:(
Miket ajánlatok ?
És a Béres actival max film tabletta jó? Sokan ajánlották, szedem is két napja egyenlőre semmi..
2017. aug. 30. 19:54
1/8 Molyember válasza:
Ha olyan rossz állapotba kerültél, hogy leállt a menstruációd, akkor ez magában kevés lesz. Orvoshoz kell menned. Ugye tudod, hogy az anorexia halálozási aránya közel 10%? Ez marha sok, nagy bajban vagy. Orvos, orvos, orvos.
2/8 anonim válasza:
Kezdj el újra enni, ha nem megy egyedül, kérj orvosi segítséget. A menstruációd helyre fog állni, de hónapokba is beletellhet.
3/8 A kérdező kommentje:
És a visszahizás elkerülhetetlen?
Bármit hogy az a súly amit leadtam az mindenképpen visszafog jönni?
És hogy kezdjem növelni a kalóriát?
Szépen lassan -fokozatosan?
2017. aug. 30. 20:41
4/8 anonim válasza:
Valamennyi nyilván vissza fog jönni, de ez a cél, mert most valószínűleg kórosan sovány vagy. Fokozatosan növeld az adagokat, többször egyél kevesebbet.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát kórosan sovány nem vagyok, csak testkép zavarban és étkezési zavarban szenvedek. 166-7cm vagyok és 57kg. Esetleg súlytartás lehet egészséges étrend mellett? Talán így a gondok is megoldonának
2017. aug. 30. 21:13
6/8 Molyember válasza:
Jellemző, hogy a halál torkában is a visszahízástól félsz a legjobban. Pszichiátriai kezelés nélkül meg fogod ölni magad, egyedül nem fogsz tudni rendesen kajálni.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen.. Igazad van.
Muszáj lesz segítséget keresnem.
2017. aug. 31. 06:09
8/8 anonim válasza:
Tényleg nem vagy egyébként vészesen sovány, de a tápanyagok azért hiányonak a szervezetedből. Nem tornázol túl sokat? A túlzásba vitt edzéstől is elmaradhat a menstruáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!