Mi lehet ez? Aranyer?
Szerintem azert nem fibroma merr ugy tudom az az idos embereknel szokott lenni (persze tudom ez nem jelenti azt h fiataloknal nem Lehet) de leginkabb azert mert ez nagyon faj meg viszket (most eppen nem annyira nagyon) es arrol ugy olvastam h semmilyen tunet nem szokott lenni ,es akk gondolom nem is fajna ha az lenne.
Hat ez elegge erdekesen nez ki mert az aljat bor boritja (sotetbarnas ,talan kicsit lilas) es a vegbelnyilasomnal van rajta csak nyalkahartya vagyis tudom nagyon hulyen hangzik de olyan mintha a 3/4 e bor lenne a vegbelnyilasomnal pedig nyalkahartya. (De nem biztos h nyalkahartya lehet h az a resze mar csak 'borszinu'. De azert koszonom a segitseget.
Meg ugy tudom h a condyloma a hiv fertozes miatt alakul ki,amit ugy tudok h csak nemi uton lehet elkapni,es mint irtam 13 eves vagyok azert nem elek nemi eletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!