Érzékeny, fájdalmas mellbimbót mi okozhat?
Figyelt kérdés
Ovuláció előtt egy nappal kezdődött, lassan egy hete tart. Alapból nem fáj, csak ha hozzáérek a mellbimbómhoz, nagyon érzékeny, van amikor jobban, van amikor kevésbé. Például strand után sokkal érzékenyebb lett.
Gondoltam hogy nem vagyok terhes mert szinte lehetetlen lenne, de aztán hányingerem volt, szédültem napokig, fájt az alhasam és folyton pisilnem kellett, így kíváncsiságból csináltam tesztet, nem meglepő módon negatív lett. (Utoljára 2 hónapja feküdtem le a barátommal, akkor is védekeztünk.)
Mi lehet ez? Felfázásra gyanakszom, de az is lehet hogy valami fertőzés.
Ne értsétek félre elmegyek nődokihoz, de péntekre van időpontom, addig meg nem tudom mit tudok ezzel kezdeni hogy jobb legyen..
2017. aug. 28. 21:49
1/1 anonim válasza:
Hát nem vagyok orvos, de én nem hinném hogy a laírt panaszaid összefüggnének a fájdalmas mellbimbóval. Legalábbis ilyen velem is szokott lenni, főleg az említett strandolás után. Nekem a ruhadarabok szoktak ilyen tünetet okozni, szörnyen tud fájni, úgyhogy ha csak tehetem, mindig nagyon masszív, merev melltartó van rajtam, otthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!