Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 héttel korábban jött meg a...

1 héttel korábban jött meg a menstruációm, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Múlt hónapban 3-án jött meg, most 26-án. Egyenlőre még kevés van, de már tegnap is fájt a hasam. 22-én feküdtem le a barátommal 2x csináltuk, óvszert használtunk és mindkétszer az óvszerbe élvezett el. Nem szakadt ki a gumi, de nem értem akkor miért jött meg az aktus után 3 nappal

2017. aug. 27. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Soha nem az az érdekes, hogy hányadikán jön meg!!! Nem tudom, miért terjedt el ez a hülyeség, abszolút nem számít, hogy a hónap hanyadik napján vagyunk. A nőgyógyászok is falra másznak ettől, ők is mindig azt kérdezik, hogy a ciklusod hányadik napján vagy? Ezt kell mindig tudnod.

Csak az a lényeg, hogy hány naposak szoktak lenni a ciklusaid, és most a legutóbbi hány napos volt? Csak ebből lehet leszűrni, hogy ez most normális-e vagy sem.

Ma már vannak mobil-alkalmazások is, amik ezt vezetik neked.

Az aktusnak meg miért lenne bármi köze is ahhoz, hogy hamarabb jött meg? Az maximum az elmaradásért lehet felelős. Kivéve, ha most épp nem menstruálsz, hanem beágyazódási pecsételésed van, de az gyorsan ki fog derülni. Ha már van piros is, nem csak barna, akkor mensi.

Néha előfordul, hogy hamarabb jön meg. De ha tanácsot kérsz, azt írd meg, hogy pl. "az előző ciklusaim 28-30 naposak voltak, most meg 23 napra jött meg."

2017. aug. 27. 10:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Az izgalomtól, vagy gyulladástól is meg jöhet előbb.
2017. aug. 27. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!