Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha lefekvés előtt...

Mit tegyek ha lefekvés előtt ötpercenként vécére kell járnom?

Figyelt kérdés
Egy éve kezdődött, amikor este nagyon sokszor kellett vécére járnom, aztán egy kis ideig minden oké volt, de most megint ez van, még rosszabb mint régebben. Konkrétan 10 perc alatt megtelik a hólyagom. Mire eljutok a mosdóból az ágyamig már megint vécéznem kell. Régebben már voltunk vele urulógusnál, de semmi nem volt. Lehet hogy lelki oka van? Nem tudom mit csináljak, már napok óta alig alszom, rettentő rosszul vagyok már az alváshiánytól😥
2017. aug. 26. 00:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szívedet nézetted? Éjjeli pihenésnél jellemző, hogy többször kell WC-re menni szívbetegeknél. Eszel eleget vacsorára? Szénhidrátot és fehérjét, sót is kellene fogyasztanod. Ezek tartják a vizet. Ha fogyásban vagy, akkor attól is lehet.
2017. aug. 26. 00:20
 2/3 anonim válasza:
Ilyen sarlatánkodás nem segít. Nekem 5 éve ez a bajom. Nem urulógushoz kell menni, pszichológushoz. Lelki eredetű. Sajnos, ezt ki kell bogarászni, hogy mi okozhatja. Nem beszélek hülyeséget, mindent megjártam már vele. Volt, hogy évekig semmi, most meg megint. Próbálj lazítani. Ilyen baromságot meg nem mondok, sportolj, meg mozogj. Semmi köze nincs hozzá. Rendszeresen mozgok, mégis ez van. Ami viszont nem hülyeség! Citromfű tea, jóga, és ha egyedül vagy otthon, ülj le, csukott! szemmel próbáld felidézni, mi az, ami bánt. Erre gyógyszer is ideig-óráig hat csak, utána rezisztens lesz a szervezet sajnos. Valamelyik meg egy forintot se ér, főleg a drágák. Nekem egy se segített.
2017. aug. 26. 00:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Én évekig csináltam ezt volt,hogy a szobaajtóból fordultam vissza,mert megint kellett.Sokszor egész éjjel pisilni jártam.Nekem is mondták,hogy azért,mert streszelek,aztán a végén mégis kiderült,hogy van valami baci a hólyagomba.Nem tudom,hogy mennyit iszol,de,ha keveset,akkor próbálj meg kicsit többet.
2017. aug. 26. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!