Menstruacio, feher folyas, mi lehet?
Figyelt kérdés
12,5 eves vagyok.
A mellem mar "kifejlodott"/szoval ertitek/ mar a szoros vagyok,na de terjunk a lenyegre
Mar tobb mint 1 eve van feher folyasom,de ebben a 1-2 hetben sokkal tobb! Eddig 1💧 betetett hasznaltam,de mar 2💧 kell,de meg igy is zavaro/semmi szaga nincsen ugyan olyan mint eddig csak tobb/ Ez mitol lehet? Valaki tapasztalatt?
Elore is koszi a valaszokat!
2017. aug. 25. 23:53
1/2 anonim válasza:
Nekem is az 1. Előtt volt sokáig fehér tojásom....ez annak a jele, hogy kisebb vagy nagyobb időn belül meg fog jönni. Ha bármi kérdésed van írj privátot.
2/2 anonim válasza:
Nekem is mint sztem minden lanynal volt van fehér folyás nekem már megvan pl most nekem is erősebb szóval lehet csak változó de valoszinu hogy meg fog jönni szoval légy résen😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!