Mitol nohet gyorsan a hajam?
Figyelt kérdés
2 honapja voltam fodrasznal, rengeteget vagott le a hajambol. azota majdnem semmit nem nott, 1 centit se. tudtok valami tippet hogy nojjon mar meg? nagyot aggaszt hogy ennyire rovid a hajam. a hasam kozepeig ert (tudom, masnak ez rovid) most meg a melleimet sem eri el. esetleg valami olajmenteset mondjatok hiszen amugyis nagyon olajos a hajam es azt gondolom hogy pl a ricinusolajtol meg olajosabb lesz.2017. aug. 25. 19:53
1/3 anonim válasza:
Olajos a hajad? Nem zsíros??
Egyébként én ezt akarom majd kipróbálni, nem tudom milyen hatása lesz, még nem mertem nekifogni.
2/3 A kérdező kommentje:
en is mindig ugy mondom hogy zsiros, aztan egyszer leszolt valaki hogy nem mert a haj az olajos.nem akartam hogy itt is valaki belemkosson:))
2017. aug. 26. 10:41
3/3 anonim válasza:
Off, de nekem meg azt mondták, és tanultam is (kémiából), hogy a növényeknek van olajuk, az állatoknak/embernek zsírjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!