Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha nagyon erős a...

Mit tegyek ha nagyon erős a vérzésem? 15/L

Figyelt kérdés
Éjszaka mindig átázom,most pedig nem sokára suli és nem tudom , hogy mit tegyek.Tesi órán félek , hogy elcsúszik a betét,vagy ha tampont használnék véletlen nem jól tenném fel és fájna...emiatt nem tudnék tesizni.Pont évnyitókor lesz meg és nem tudom , higy üljek végig 3 órát, higy ne ázzak át.Esetleg valaki tud valami megoldást vagy vérzés csillapítására módszert?

2017. aug. 25. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, de csak annyit tudok mondani, hogy használj minél vastagabb betétet. Amúgy meg csak kiengednek évnyitóról, ha WC-re kell menned, nem?
2017. aug. 25. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Betetre rakjal meg pluszba osszehajtogauott wc papirt.

Egyebkent probald kinnyugodtan a tampont, ha kenyelmetlen, max megigazitod.

Tampon + betet az mar erosebb vedelem.

2017. aug. 25. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Évnyitó hol szokott lenni? Ha tudsz, ülj az ajtó közelébe, és ha úgy érzed, hogy menned kell, akkor szólj a tanárnak, hogy rosszul vagy.

Amúgy meg elképzelhetetlennek tartom, hogy 3 óra alatt 1 szünet se legyen.

Ha tényleg olyan durva a vérzésed erőssége, akkor meg menj el anyukáddal nőgyógyászhoz.

2017. aug. 25. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Tegyél bs 2 éjszakai betét. Egyiket előrébb, másikat pedih rá, de kicsit hátrébb.. szerintem az simán kibír 3 órát. Nekem 1x erősebb, 1x gyengebb a vérzésem. De ha nagyon erős, akkor így teszem be éjszakára és kibírja :) én egyszer mikor nagyon odavoltam mert tényleg erős volt a vérzés, akkor kipróbáltam a fahéjas teát (vagy vmi hasonló :DD forró víz, fahéj, és ízesítheted kis citromlével akár) elvileg ez gyengíti a vérzést. Én jó nagy bögrével ittam és szerintem használt :D de persze változó, lehet semmi köze ehhez annak, hogy gyengébb lett. Csak gondoltam kipróbálhatnád :)

15/L

2017. aug. 25. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:

betét+vatta+tampon. nekem ez általában középiskolás koromban 45 percet bírt ki.

legutóbb a nőgyógyászom azt mondta, a rutascorbin tabletta valamelyest segíthet a vérzéscsillapításban (más okból, de hasonló panaszra kaptam).

ha tényleg nagyon erősen vérzel, beszélj anyuddal ,ert létezik rá megfelelő gyógyszer (16 éves koromtól én is azt szedtem).

2017. aug. 25. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó! Nem létezik rá gyógyszer! Van ugyan vérzés csillapító, de azt nem szedeti az ember folyamatosan, mivel trombózist okozhat. Egyszer - kétszer elmegy, de folyamatosan.....
2017. aug. 25. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

de, képzeld nyugodt szívvel szedhető a vérzéscsillapító rá. kifejezetten erős menstruációs vérzés az egyik javallata.

hosszútávú szedésnél a rendszeres szemészeti vizsgálat szükséges csak.

én cca 4 évig minden vérzéskor szedtem minden gond nélkül.

2017. aug. 25. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!