Mit tegyek ha nagyon erős a vérzésem? 15/L
Betetre rakjal meg pluszba osszehajtogauott wc papirt.
Egyebkent probald kinnyugodtan a tampont, ha kenyelmetlen, max megigazitod.
Tampon + betet az mar erosebb vedelem.
Évnyitó hol szokott lenni? Ha tudsz, ülj az ajtó közelébe, és ha úgy érzed, hogy menned kell, akkor szólj a tanárnak, hogy rosszul vagy.
Amúgy meg elképzelhetetlennek tartom, hogy 3 óra alatt 1 szünet se legyen.
Ha tényleg olyan durva a vérzésed erőssége, akkor meg menj el anyukáddal nőgyógyászhoz.
Tegyél bs 2 éjszakai betét. Egyiket előrébb, másikat pedih rá, de kicsit hátrébb.. szerintem az simán kibír 3 órát. Nekem 1x erősebb, 1x gyengebb a vérzésem. De ha nagyon erős, akkor így teszem be éjszakára és kibírja :) én egyszer mikor nagyon odavoltam mert tényleg erős volt a vérzés, akkor kipróbáltam a fahéjas teát (vagy vmi hasonló :DD forró víz, fahéj, és ízesítheted kis citromlével akár) elvileg ez gyengíti a vérzést. Én jó nagy bögrével ittam és szerintem használt :D de persze változó, lehet semmi köze ehhez annak, hogy gyengébb lett. Csak gondoltam kipróbálhatnád :)
15/L
betét+vatta+tampon. nekem ez általában középiskolás koromban 45 percet bírt ki.
legutóbb a nőgyógyászom azt mondta, a rutascorbin tabletta valamelyest segíthet a vérzéscsillapításban (más okból, de hasonló panaszra kaptam).
ha tényleg nagyon erősen vérzel, beszélj anyuddal ,ert létezik rá megfelelő gyógyszer (16 éves koromtól én is azt szedtem).
de, képzeld nyugodt szívvel szedhető a vérzéscsillapító rá. kifejezetten erős menstruációs vérzés az egyik javallata.
hosszútávú szedésnél a rendszeres szemészeti vizsgálat szükséges csak.
én cca 4 évig minden vérzéskor szedtem minden gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!