Aggódjak? Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Néhány hónapja abba hagytam a fogamzásgátlót és azóta óvszerrel védekezünk a párommal. Együttlét után mindig ellenőrizni szoktuk az óvszert, azonban 3 napja késik és kicsit aggódom. Fáj a hasam és görcsölök, de egyszerűen nem jön meg. Általában nem szokott késni, elég pontos a menstruációm... Szerintetek lehet probléma?
2017. aug. 23. 20:12
1/11 anonim válasza:
Ha nem szakadt ki a gumi,akkor nincs mitől tartanod.Hány napja késik?
2/11 A kérdező kommentje:
3napja, és azért vagyok már a 3 nap miatt is ideges, mert nem szokott késni. Szinte soha
2017. aug. 23. 20:53
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyjából 2 hete, nincs itthon a párom. Még nem csináltam, de ha szombatig semmi akkor szombat reggel megcsinálom...
2017. aug. 24. 15:37
6/11 anonim válasza:
Majd írd meg az eredmény t , de kicsi az esélye főleg hogy ellenőriztétek is az óvszert. Az aktus elejétől felhúzta gondolom? Akkor semmi baj sem eshetett elméletben.
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, persze felhúzta, nem játszunk ilyenekkel.. amint tudok valamit megirom, köszönöm a válaszokat!!
2017. aug. 26. 00:47
8/11 A kérdező kommentje:
A teszt szerint nem vagyok terhes... de még nem jött meg
2017. aug. 27. 22:53
9/11 anonim válasza:
Akkor majd pár nap, megnyugszol és megjön sztem. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Ma megjott halistennek, viszont azthiszem kisse hosszu a ciklusom... Koszonom a valaszokat! :)
2017. szept. 3. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!