Akkor is eltávolíttathatom a méhemet, ha semmilyen egészségiügyi probléma nem indokolja ezt? Vagy az orvosok nem hajlandók megcsinálni?
Figyelt kérdés
Nyilván nem a flancos amerikai magánklinikákról beszélek, akik pénzért plusz 4 lábat is rámvarrnának...2017. aug. 23. 12:58
11/23 anonim válasza:
Minden héten van egy ilyen kérdés, és a válasz még mindig az, hogy nem. Nem csak azért, mert értelmetlen, vagy vissza nem fordítható, hanem mert nagyon komoly egészségkárosodással járhat.
12/23 anonim válasza:
Az elköttetésnek is 3 gyerek/40 év a feltétele itthon. Külföldön viszont megcsináltathatod. De akkor is megmarad a menstruáció sajnos.
13/23 A kérdező kommentje:
Nem mondod komolyan :0
Es akkor attol sehogy se lehet megszabadulni? Hat ez nem igaz 😂😂
2017. aug. 28. 14:15
14/23 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok ezeket a kérdéseket miért nem törlik, mert ez már legalább az 5. ilyen kérdés. Ha valaki meg kiír egyet normálisan, azt egyből törlik...
15/23 A kérdező kommentje:
Te tenyleg azert kommenteltel ide, hogy itt szenvedj?
Marha sok idod lehet.
2017. aug. 28. 14:43
16/23 anonim válasza:
Neked lehet sok, ha minden héten megkérdezed, pedig világosan el lett mondva, hogy ilyen nincs.
17/23 A kérdező kommentje:
Minden heten? 😂😂😂
Ne haragudj hogy letorlek de ennyire nem vagyok kitarto 😂
2017. aug. 28. 14:51
18/23 anonim válasza:
Sajnos tényleg megmarad a menzesz: én is elköttettem magam (még akkor amikor lehetett gyerek nélkül is),és minden pontosan ugyanolyan maradt, csak a szex vált teljesen veszélytelenné. A görcsök és a PMS viszont maradtak :(
19/23 A kérdező kommentje:
Ez szomorú.. De köszönöm a választ :)
2017. aug. 28. 16:55
20/23 anonim válasza:
Még annyit, hogy hallottam, hogy külföldön létezik olyan implantátum, ami fél gyufaszál méretű, és a felkar bőre alá teszik be, évekig bent van, s valami nagyon minimális dózisban ad le hormont.
Egyrészt nyilván fogamzásgátló hatású, másrészt megszünteti a menzeszt is. Előnye, hogy ha valami panaszt okoz, azonnal el lehet távolítani.
Próbálj meg tapogatózni, hátha segíthet a panaszaidon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!