Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha egy nő menstruál, akkor...

Ha egy nő menstruál, akkor lehet látni rajta? Van valami külső jele? (Pl: sápadtság vagy ilyesmi)

Figyelt kérdés
2017. aug. 22. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
van : ha rosszul szólsz hozzá, szétüt egy serpenyővel.
2017. aug. 22. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
Nem, nem lehet, kisfiam.
2017. aug. 22. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Nincs.
2017. aug. 22. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
13%
Egyszer gondoltam rá hogy be kéne tanítani rá egy kutyát ami kiszagolja, mert tudományosan bizonyított hogy ilyenkor a nők nagyobb eséllyel nyitottak a szexuális kalandokra.
2017. aug. 22. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez egyéni, nincsen olyan tünet, ami minden egyes nőnél előfordul, illetve, ha látszik is valami, annak ezer más oka is lehet, nem csak a menstruáció.

Nekem ilyenkor az állam vonalában megjelenik 1-2 pattanás, puffadtabb a hasam és teltebb a mellem, viszont ezeket csak az veszi észre, akivel pl. huzamosabb ideig együtt is élek.

2017. aug. 22. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyénenként kitapasztalható. Az biztos hogy legalább 4-6 óránként wcre jár. Attól függően mennyire görcsöl ideges, fájlalja a hasát, esetleg borogatást tesz rá vagy csupán a kezével érinti. Van aki puffad ilyenkor, van akinek megváltozik a testhőmérséklete. Aki sok vért veszít az ilyenkor el is ájulhat. A filmek szerint több édességet eszünk, de ilyet még nem tapasztaltam soha pedig nem vetek meg egy finom tábla csokit ha az utamba kerül.:) Azt lehagytam hogy a haja is más lehet, selymesebb, zsírosabb vagy éppen szárazabb, kinél mi jön elő.
2017. aug. 22. 17:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem. A vért biztos megérzi egy jó szaglású állat, de amúgy semmilyen tünetet nem tudok, ami a menseshez kapcsolódik és általános.

Miért lenne az ember sápadt? Talán a durván vérzők, de a normál vérveszteség oly kevés, hogy azt meg nem látod.

2017. aug. 22. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!