Miért vetnek meg az emberek, hogyha megtudják, hogy soha nem voltam nőgyógyásznál?
lenéznek egy darab sz.rnak konkrétan
Ezeknek átmosta a fejét teljesen a média...?
Megvetnek????
Ki az a hüle aki megvet ezért?
Ha nemi életet élsz néha azért érdemes elmenni, hogy nincs-e valami rendellenesség veled.
A nőgyógyászok erőltetik nagyon, de igazából szerintem a fő oka az, hogy csak a pénzt látják benned és hogy élvezik a nemi szervek nézegetését (mindig legyen nekik friss hús).
Mi lenne rá más magyarázat?
Egy elég jó magyarázat például, hogy bizonyos betegségeket korai stádiumban kiszűrjenek, ezzel az életedet megmentve.
Orvostanhallgató vagyok, hidd el senki nem vágyik friss húsra.
Bár szeretjük magunkat különlegesnek érezni, igazából minden női nemi szerv hasonlóan néz ki, a vizsgáló orvos valószínűleg több százat-ezret látott. Én is nő vagyok, az én lelkemnek is kicsit kellemetlen az ilyen vizsgálat, de a másik oldalon álló orvosnak tényleg olyanok az ilyen vizsgálatok, mintha kb. a háziorvos a manduláidat nézné.
Ha úgy érzed a pénzre hajt vagy más okból nem szimpatikus akkor válts orvost.
Elég sok nőgyógyászati betegség csak előrehaladott stádiumban mutat tüneteket, évente azt a negyed órát tényleg rá kellene áldoznod. A körzetedben illetékes nőgyógyász pedig ingyen végzi a vizsgálatokat, ha van tb-d.
Én is orvostan hallgató vagyok és nem egészen van igaza az elöttem szólónak.
Egyik professzorunk mondta, hogy a nőgyógyásznak szakosodó fiúk nőkhöz való affinitása az átlag felett van.
Aztán persze a pénz is motiváló ebben a "szakmában".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!