Miért "szurkál" a mellem "tövénél", kezdeténél?
Még sosem éreztem ilyet, mind két mellemben, ahol a törzsemből kezd el kijönni, tehát a tövénél azt érzem, hogy időnként szurkál,nem tudom milyen szóval illessem. Mielőtt megjön, akkor nem itt szokott fájni, hanem előröl, a mellbimbó irányából. Mi ez? Köszi nagyon.
Ja, és gondoltam rossz dolgokra is, (dagan., csomó) de direkt megfigyeltem és mindkét mellemben van.
esetleg nézz utána nem-e a baba jelentkezik. terheségben nagyon átalakul a mell szövetállománya, arra jellemző lehet ez az érzés. ha nem a baba, akkor a középidő okozhat még talán hasonlót.
remélem csak egy ilyen boldog dolog történik veled!
Nem ilyen görcsszerű fájdalom?
Mert azt én is szoktam érezni a mellemnél,de nálam kizárt a terhesség.
Az utókornak - hátha valaki fog ilyet érezni, és rákeres: egyenlőre annyi történt, hogy nem jött meg életemben először a menzim. A teszt délután a héten negatív volt, fél hét múlva jutok el orvoshoz, és ma rendeltem egy csomó vater.-s olcsó tesztet, hogy tudjak tesztelgetni.
Remélem jó esettanulmány leszek a babásodásra, úgy érzem van esélyem :-)
Utókornak: először orvos mondta, hogy nagyon úgy tűnik, h. baba, majd a teszt is pozitív lett:-)
Ez volt az első tünet a mellemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!