Valami komoly bajom van vagy csak babám lesz?
Sziasztok 32 éves vagyok.Van egy olyan problémám,hogy a vérzésem szokatlanul kevesebb volt,mondhatni szinte semmi,inkább barnáztam egy kicsit.1.5 napig kb,pedig ált 6-7 napig szokott meglenni.Előtte pár nappal a melleim elkezdtek fájni pedig soha nem szoktak,eddig még soha nem volt.Csináltam tesztet ami negatív lett.A férjemmel a nem várt előtt voltunk együtt kb 15-16 napal védekezés nélkül.Most már a derekam is nagyon fáj,ami szintén nagyon szokatlan,hisz még soha nem volt ilyen problémám.És néha néha megszédülök,elég érdekes.1 hete hétfőn csináltam egy újabb tesztet ami szintén negatív lett.Mi lehet a bajom?Volt már valaki ilyen helyzetben?Forduljak orvoshoz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Bár az az igazság,hogy most már játszom a gondolattal,baba témában és nagyon boldog lennék ha várandós lennék:)
De negatív tesztel még van esélyem?Van ilyen?Nem vagyok tapasztalt tesztelő,ugy hogy fogalmam sincs.
sia
nekem 2 terhesegem, volt (mind ketto gyereket megszultem egy lany es egy fiu van)en mind kettovel egy egy tesztet csinaltam es mind a ketszer gyonyoruen pozitiv lett,csinaltam mar negativteszteket is hidd el ha terhes vagy a teszt kimutassa!!a lanyomnal nem reggeli vizeletbol csinaltam hanem a delutanibol es az is pozitivat mutatott a patikus is mondta ha terhes vagy mindegy hogy reggeli vagy delutani vagy akar esti vizeletbol csinalom kimutassa es igaza is lett!menj nogyogyaszhoz o megmondja mi a gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!